Over mij

In sessies van anderhalf uur ben ik een sparring partner die een ander helpt om tot heldere inzichten te komen en een nieuwe balans te vinden. Over het algemeen maak ik daarbij gebruik van drie methoden of benaderingswijzen: het counseling gesprek, Rebalancing lichaamswerk en de beoefening van meditatie. Deze methoden hebben mijzelf destijds geholpen om boven water te krijgen wat werkelijk van belang is. En om vervolgens het roer om te gooien.

Zo heb ik in 2006 de stap gezet om de wereld van de chirurgie na achttien jaar vaarwel te zeggen. Een cultuuromslag in de zorg heeft mij in de loop van een aantal jaren doen inzien dat het werk als medisch specialist niet langer bij mij paste.

Werkwijze

Antwoorden op levensvragen dienen zich aan als hoofd en hart samen komen. Daarom gebruik ik, tijdens en naast de counseling gesprekken, het lichaam als ingang voor het proces van zelfreflectie, doorvoelen en de eigen waarheidsvinding.

Opleidingen en werkervaring

De opleiding tot gecertificeerd transformational life coach deed ik bij The MMS Institute (NOBCO, ICF en EMCC erkend). De opleiding tot Rebalancer deed ik bij de School voor Lichaamswerk & Bewustzijn (3 jarige opleiding). Tezamen met diverse andere trainingen en eerdere werkervaringen in de medische en complementaire zorg, vormen zij de basis voor mijn praktijk. Tevens ben ik werkzaam geweest in de Verenigde Staten (6 jaar) en Engeland (1 jaar).

Few are those who see with their own eyes and feel with their own heart

Albert Einstein

.

.

Life coach